Mina sidor

På Mina sidor kan du se hur stort ditt intjänade pensionskapital är och få en prognos på hur stor tjänstepensionen kan bli om du jobbar kvar till 65 års ålder. Du kan även se inrapporterade löner och göra din pensionsansökan direkt här på webben. Välkommen in!

Du som är nyanställd kan logga in på Mina sidor året efter att du fått ditt välkomstbrev från Kyrkans pensionskassa.

För dig som har en pågående utbetalning från Kyrkans pensionskassa saknas behörighet till Mina sidor.

Detta hittar du på
Mina sidor

På Mina sidor kan du se hur mycket pension du tjänat in fram till nu, och prognos på hur mycket du får i tjänstepension från oss när du blir 65 år. Läs mer här

Skaffa e-legitimation

För att kunna logga in på Mina sidor behöver du en giltig e-legitimation eller Bank-ID. Det skaffar du hos din bank.

Skaffa e-legitimation

Vanliga frågor just nu

Varför skiljer prognosen för premiebestämd tjänstepension från i år jämfört med förra året?

Premierna för den premiebestämda tjänstepensionen beräknas utifrån den rapporterade lönen och anställningstiden från din arbetsgivare. En hög lön under en kort anställningsperiod ger höga premier och hög prognos. Efterföljande helårsanställning kan ge en lägre prognos.

Vart ser jag löneväxlade eller kompletterande premier?

Du kan se löneväxlade eller kompletterande premier på Mina sidor.

Hur får jag tillgång till SKAPA?

SKAPA är det IT-system som hanterar kyrkans tjänstepensioner och finns tillgängligt för alla kyrkliga arbetsgivare som en del av Kyrknätet. För att få tillgång till SKAPA krävs: • Att du tilldelas behörighet och lösenord av den som är behörighetsansvarig i församlingen/pastoratet. • Att du har tillgång till Kyrknätet. Behörighet för närstående organisationer Arbetsgivare som är närstående

Vilka omfattas av TPA18 och ska rapporteras?

Samtliga anställda som är födda 1959 eller senare tillhör pensionsavtalet TPA18 och ska rapporteras in till oss.

Varför kommer jag inte åt Mina sidor?

Är du pensionär eller nyanställd saknas behörighet för att komma in på Mina sidor. Som nyanställd kommer inloggningen att vara tillgänglig när det första värdebeskedet skapats. Detta sker året efter att välkomstbrevet skickats ut.