Anmäla bankkonto

Pensioner från Kyrkans pensionskassa betalas ut via Nordea. Om du har personkonto i Nordea sätts pensionen automatiskt in på ditt personkonto. Du kan välja att få din pension utbetald till annat konto hos Nordea eller hos annan bank. Anmälan gör du via Nordeas hemsida, www.nordea.se/anmalkonto. Obligatorisk uppgift är Kyrkans pensionskassas arbetsgivarnummer 630513 och under Arbetsgivarnamn anger du Kyrkans pensionskassa. Du kan även få hjälp med att anmäla konto via din egna bank. Om du inte anmäler konto kommer pensionen att betalas ut via utbetalningsavi. Kontakta din bank för hjälp med att lösa in den.

Observera att Kyrkans pensionskassa inte har uppgift om vilket konto du har anmält till Nordea.